خصوصیات هندوانه شیرین و آبدار:
 

1-    برای آنکه متوجه شوید که آیا هندوانه ای که قصد ش را دارید، رسیده و شیرین است یا خیر، قبل از هر کاری باید به آن ضربه بزنید. اگر صدایی بم و سریع از هندوانه آمد، انتخاب خوبی کرده اید. به عبارتی دیگر هندوانه رسیده و خوشمزه، صدای طبل می دهد.

2-    راه دیگر این است که هندوانه را بین دستان خود فشار دهید، اگر هندوانه شیرین باشد با این کار شما، از داخل ترک می خورد و صدای قارچ خوردنش به گوش می رسد.

3-    به بخش اتصال هندوانه به بوته اش دقت کنید، اگر هنوز قسمتی از بوته به هندوانه چسبیده باشد، یعنی هندوانه نارس چیده شد است اما اگر اثری از بوته نیست و این بخش کمی فرورفته است بدین معناست که هندوانه انتخابی شما، کاملا رسیده است. همچنین وجود ترک های ریز در این قسمت نیز نشانه خوبی است.

4-    معمولا بخشی از هندوانه، زرد رنگ است. در هندوانه رسیده این بخش طلایی، نارنجی یا کرم است اما در مورد هندوانه نارس، این قسمت سفید یا سبز است. پوست هندوانه باید عاری از لکه یا سیاهی و سبز و براق باشد. همچنین هندوانه باید شکل متقارنی داشته باشد.

خصوصیات خربزه شیرین و خوشمزه:

 

1-    پوست خربزه نباید نرم باشد در غیر این صورت آن خربزه خراب، ترش و اسیدی است.

2-    خربزه نیز مانند هندوانه باید کاملا از بوته اش جدا شده باشد و در محل اتصال به بوته، کمی فرورفتگی داشته باشد.

3-    پوست خربزه باید زرد و دارای خطوط سبز رنگی باشد. چنانچه پوست خربزه انتخابی شما کمی چسبناک است بدان معناست که خربزه کاملا شیرین است.

خربزه را نیز مثل طالبی قبل از مصرف برش دهید و بدون آنکه تخمه هایش را جدا کنید، پلاستیکی روی آن بکشید و یا در ظرف در بسته ای در یخچال بگذارید تا کمی خنک شود. با این کار شما خربزه یا طالبی بوی مواد غذایی داخل یخچال را نمی گیرد.


چگونه بهترین خونگی را داشته باشیم؟ هندوانه ,خربزه ,شیرین ,رسیده ,پوست ,بوته ,پوست خربزه ,هندوانه باید ,هندوانه رسیده ,خربزه شیرین ,داشته باشد منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

هتل های تهران Taha web child5re پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان چــــــــــــــــــــرت و پـــــــــــــــــــــــــــــرت طرفداران علی سورنا sabernews تهویه نوین ایرانیان میهن به روز